Kul bingo för alla!

Allt som är gratis är bra och ibland så kan vi även spela gratis på olika sätt, det gäller bara att veta hur vi skall göra det. Att spela bingo har du säkert gjort och du kan besöka många olika sajter på nätet som erbjuder dig att spela gratis bingo. Du kommer att starta en omgång precis som vanligt men vinner du så vinner du inte på riktigt vilket är tråkigt. Det finns ett smartare sätt att spela gratis bingo utan insättning och det är att bli medlem på en bingosajt på nätet. När du registrerar dig så får man alltid gratis pengar och det skall vi så klart ta vara på.

Vill du spela bingo idag? Följande bingohallar har bra villkor och trevliga spel:

Bingohall Rank Insättningsbonus Spela!
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
William Hill Bingo
5 stjärnor bingo 400 % upp till 400 kr Spela här
Maria Bingo
4 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här

Att spela bingo på nätet är fullt av många fördelar och det handlar om att utnyttja dem väl. När man registrerar sig så får man normalt 50 kronor gratis att spela för och det är pengar som kommer att finnas på ditt konto direkt. Det betyder att du kan spela helt gratis bingo utan insättning eftersom du har fått pengarna helt gratis. Inga risker och krav, bara spela. Du kommer att se många olika varianter av bingon att välja mellan och även 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo. Den vanligaste varianten av bingo som du säkert känner till är klassisk bingo där din bingobricka har nummer i ett rutmönster och det står högst uppe BINGO. Det görs utrop som ”IVAR 16” och du markerar 16 under bokstaven I. Utropen sker i snabb takt så det gäller att hänga med och när du har fem nummer i en rad så har du fått bingo. I variantbingo så fungerar det på samma sätt men här så kan du även ha 5 nummer lodrätt, vågrätt eller diagonalt vilket är en stor fördel till oss bingospelare.

I mönsterbingo så har din bingobricka ett mönster som skall fyllas i med utropen. Mönster kan skilja sig och kan vara en cykel, bil, penna eller vad som helst egentligen. I alla bingovarianter så måste du vara först med att få bingo för att vinna, eller så vinner man också genom att få bingo samtidigt med någon annan.

Att spela gratis bingo utan insättning är det perfekta sättet att komma igång med sitt spelande av bingo online. Men det finns även andra fördelar som en insättningsbonus och det är även gratis pengar. När det är dags att sätta in sina egna pengar på sitt konto så får man också en bonus som ligger på normalt 100 % på den första insättningen som man gör. Vi säger att du sätter in 200 kronor och då blir det hela 400 kronor med en insättningsbonus på 100 %. Denna bonus är också löpnade men inte så hög som vid den första insättningen. Det kan dock finnas erbjudanden som ger dig denna chans igen. Det viktigaste är att du skall ha roligt och gillar du bingo så kommer du att vara i paradiset när du spelar bingo på nätet.

Mer bra spel på!