Kul bingo för alla!

Att spela bingo på nätet är det nya sättet att spela den bästa bingon på, och det beror på att du har otroligt många fler fördelar som att du kan spela när du vill i ditt hem genom din dator med en internetanslutning. Du kommer även att ta del av olika varianter av bingon som du kanske inte har spelat tidigare och det finns även 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo. Du kommer även att kunna spela och vara med på olika bingojackpotts som finns i olika rum och olika varianter av bingo som spelas på nätet. Det är så enkelt att börja och du kommer även få pengar att spela för, så du behöver inte ens satsa egna pengar.

Vill du spela bingo idag? Följande bingohallar har bra villkor och trevliga spel:

Bingohall Rank Insättningsbonus Spela!
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
William Hill Bingo
5 stjärnor bingo 400 % upp till 400 kr Spela här
Maria Bingo
4 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här

Välj ut c:a 5 olika bingosajter som du gillar och registrera dig hos dem. Du kommer att ta del av en bonus som kallas för välkomstbonus eller registreringsbonus och du får normalt 50 kr gratis. Nu så kan du spela klassisk bingo som du säkert känner igen med en bingobricka som har ett rutnät med nummer och högst uppe så står det BINGO. När man spelar bingo så görs det utrop som är exempelvis ”Bertil 1” och då under bokstaven B så letar man upp siffran 1 och markerar den. Utropen kommer att fortsätta tills någon har fem nummer i rad och då har man fått BINGO! Det finns en nära släkting som heter variantbingo och skillnaden här är att du även kan vinna genom att ha fem nummer lodrätt, vågrätt och diagonalt. Det gör så klart bingo spelet extra spännande och ger dig även större chans till vinst. En annan variant av bingo är mönsterbingo och där har du ett mönster på din bricka istället för bara nummer i ett rutnät. Detta mönster skall fyllas i med utropen som görs under spelets gång och när det är komplett så har du fått BINGO! I alla olika varianter så måste man få bingo först eller samtidigt med andra för att vinna, och vissa gånger så avslutas en omgång helt utan vinnare.

I alla dessa olika varianter av bingospel så finns det bingo jackpots att ta del av. Man ser enkelt vilket som har den största potten och man kan spela där för att vara med på storvinsten. När du har spelat ett tag så kommer du att bestämma dig för att spela på en viss bingosajt och när man spelar bingo online så är man inte snål på bonusar. Du kommer att få en insättningsbonus när du sätter in pengar på ditt konto och om den är på 100 % och du sätter in 500 kronor så kommer du att ha hela 1000 kronor att spela för, och bara det är som en bingojackpott!

Bingosajten som du väljer att spela hos skall ha löpande bonusar, det är viktigt annars så är det bara att spela bingo på nätet och så klart ha det så roligt. Glöm inte att välj ibland rum där du kan ta del av de stora vinsterna med bingojackpots!

Här hittar du gratis bingo utan insättning!

Mer bra spel på!